🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قدم بعدی من برای دریافت مبلغ دیه باید به چه صورت باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۹

با سلام و خسته نباشید من مسافر موتور ---------------بودم که در اثر تصادف در تونل دچار آسیب دیدگی شدم و که به دادسرا و سپس دادگاه مراجعه کردم، قاضی پرونده بنده رو محق دانستند و در ابلاغیه‌ای در سامانه ثنا مبلغ دیه توسط ایشان مشخص شد.
بر اساس دانش من موتورسوار دارای بیمه بوده است.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور اجرائیه را اخذ و به مرجع اجرای احکام شعبه ی تعیین شده توسط دادسرا بروید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از طریق درخواست صدور اجراییه از دادگاه نسبت به پیگری برای دریافت دیه اقدام نمایید

سلام پس از قطعیت حکم پرونده به اجرای احکام ارجاع میشه و در اجرای احکام طبق مقرات تصادف غیر عمدی دیه شما اخذ میشه ویا با کسر ۲۰ درصد مستقیما از بیمه مربوطه دیه خود را دریافت خواهی کرد

پس از قطعیت رای به دادگاه مراجعه و درخواست ارجاع به اجرای احکام و نامه به بیمه جهت دریافت بیمه را بدهید

در صورت قطعیت حکم در ادامه روند پیگیری پرونده میتوانید ب اجرای احکام دادسرا مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه دهید پس از درخواست شما اقدامات لازم جهت اجرای حکم انجام خواهد شد

باسلام درصورتی که رای قطعی شده باشد به واحد اجرای احکام دادسرای مربوطه مراجعه نمایید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، بعد از قطعی شدن حکم میتونید علیه مالک اقدام به صدور اجراییه کنید یا اگه بیمه داره از بیمه درخواست پرداخت دیه داشته باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط