قراردادی که مربوط به سال 65 باشد حق کسب و پیشه به آن تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۸۸

با سلام
در سال 80 پس از 30 سال کسب در مغازه ی اوقافی که داشتم با سرقفلی 6 میلیون تومان به شخصی واگذار کردم و طبق قانون 14600 سال 65 ده درصد از این مبلغ را به حساب اداره اوقاف واریز نمودم.الان با گذشت 15 سال خریدار با ادعای فریب و این که مقداری از سرقفلی به عنوان حق کسب از او گرفته شده است از من شکایت کرده و دادگاه مبلغ 900 هزار تومان جریمه تعیین کرده که به پول الان میشود 10 میلیون تومان.سوال بنده اینست:در قوانین کشور ما حق کسب و کار وجود دارد یا نه؟2-اگر وجود دارد ایا بنده میتوانم با سابفه 30 سال کسب در این مغازه ادعای حق کسب کنم؟3-ایا خریدار میتواند با گذشت 15 سال از تاریخ قرار داد از ببنده شکایت کن ؟(با توجه به زمان سه ماه که در سال 80 برای پشیمانی و فسخ قرارداد تعیین کرده بودم و در قرارداد ثبت شده) 4-با توجه به اینکه در این 15 سال هیچگونه مزاحمتی از جانب بنده برای خریدار پیش نیامده برای رهایی از مزاحمت های بی وقفه ایشان شما چه راه حلی هایی پیشنهاد میکنید.
با سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق کسب و کار همان حق کسب و پیشه میباشد و در صورتیکه قرارداد اجاره قبل از سال 1376 باشد مشمول آن خواهد شد لذا باید دید شکایت خریدار به چه دلیل بوده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط