قرارداد اجاره مغازه و ادعای مالک در مطالبه اجرت المثل چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۰۵

سلام
بنده برج 4 سال 93 یک باب مغازه در پاساژ، با کلیه لوازم را از مستاجر فعلی این مغازه خریداری کرده و قرارداد جدیدی با صاحب پاساژ جهت اجاره به صورت یکساله نوشتم.
در اسفند 93 مغازه را مجدد به شخصی دیگر فروختم (بهمراه قراردادی که ایشان انگشت و امضا زده و شاهد نیز داریم) و قرار شد با صاحب پاساژ قرارداد اجاره ببندد.
حال امروز یکم شهریور سال 95 صاحب مغازه زنگ زده که من فقط شمارا میشناسم و کسی که مغازه را بهش فروخته ای به من اجاره نداده و تا تاریخ امروز باید کرایه مغازه را بدهی، یعنی منظورشانت شهریور 95، درصورتی که قرارداد اجاره بنده تا تیرماه 94 بوده.
حال این امکان دارد صاحب پاساژ شکایت کند و پول این دوسال را از من طلب کند؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دلیل اینکه طرف قرارداد شما ایشان میباشد لذا میتوانند علیه شما شکایت کرده و برای مطالبه ضرر و زیان اقدام کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط