🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قرارداد کار در صورتی کارفرما تخطی کند به چه شکل قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۲

با سلام

بنده با برادرم قرار گذاشته بودیم که 6 ماه با هم کار کنیم و ایشان هر ماه 300 هزار تومان کار به بنده بدهد تا انجام دهم اما ایشان بعد از 3 ماه از کار بنده که طراحی بود ایراد گرفتن و بنده که حدود 15 کتاب کودک را طی یک الی دو هفته کامل طراحی کرده بودم گفتن که باید دوباره همه را اصلاح کنی آن هم نه اصلاح جزیی بلکه کلی یعنی دوباره یک هفته وقت و انرژی بزارم تا آنها را اصلاح کنم آیا این خارج از انصاف اسلامی نیست که برادرم کم کاری و اشتباه خود را گردن بنده بیاندازد در حالی که بنده در انجام کار کم کاری نداشتم و چندین سال کار طراحی در جاهای مختلف انجام داده بودم و با دید هنری خودم و تجربه ای که داشتم کتاب ها را طراحی میکردم البته قبل از طراحی نظرات برادرم را گرفته بودم و طبق آن انجام میدادم ایشان به خاطر اشتباه خودشان کار را کنسل کردن و به بنده هم ضرر کاری و مالی زدند.
و این نکته که اگر به جای 15 کتاب 1000 کتاب میخاست که اصلاح کنم ایا وظیفه بنده بود؟

اکنون حق با کیست آیا بنده میتوانم خسارت از ایشان بگیرم چون قرار ما 6 ماهه بود و ایشان تنها به 3 ماه عمل کرده.
تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنایت داشته باشید که این موارد همگی طبق قرارداد که بین دو طرف منعقد شده قابل پیگیری است و قرارداد شفاهی قابلیت پیگیری نداردموید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط