🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قرار تامین خواسته چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۸

سلام من در دوره نامزدی هستم و قبلا یهمقدار از مهرمو مطالبه کردم وبه صورت ظالمانه قسط بندی کردن ضمن اینکه زوج از هدایای عقد و عیدی نزد من شش میلیون طلا دارد که فعلا استرداد نکرده قانونی ایا من با قرار تامین خواسته میتوانم ان شش میلیون طلا را برای ده سکه دیگر از مهرم بردارم میشه خواهش کنم راهنماییم کنید تا بدونم چکاری انجام بدم بنفعمه چون زوج دوتا وکیل داره و من توانایی وکیل گرفتن نداشتم ممنون از راهنماییت سوال دیگرم این هست که آیا بامعرفت طلاها از جانب من بدادگاه ایازوج میتواند ادعا کند طلاها مال پدرش هست و فاکتور بنام پدرش بیاورد که بعنوان هدیه بمن دادن؟!دراین صورت تکلیف مهریه من و طلبهایی که تحویل دادم چیست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید ضمن معرفی طلاها به دادگاه به عنوان مهریه و تامین خواسته آنها را توقیف نمائید لذا در صورتیکه ایشان وکیل داشته باشند میتوانید به دادخواست اعسار ایشان نیز اعتراض کنید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۵۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط