🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قرار جلب و قرار منع تعقیب در ابلاغ، به چه معناست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶

با سلام
در ابلاغی که برای من صادر شده از دادیاری در مورد شکایت شاکی اول قرار جلب میباشد و بعد قرار منع تعقیب به عنوان فقدان ادله کافی به چه منظور می باشد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دو اتهام به شما وارد شده در یکی متهم شناخته شدید در دیگری مبرا شناخته شدید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
پاهرا دعوای شما دو عنوان مجرمانه دارد که نسبت به یکی از عناوین قرار جلب به دادرسی صادر شده یعنی برای مرجع رسیدگی احراز شده است که شما مرتکب جرم شده اید اما در خصوص اتهام بعدی دلایلی مبنی بر ارتکاب جرم توسط شما نبوده و لذا قرار منع تعقیب صادر شده

با سلام ووقت بخیر
قرار منع تعقیب جز قرارهای نهایی می باشد و هرزمان که ادله شاکی برای محکومیت متشاکی کافی نباشد و یا موضوع مطرح شده عنوان مجرمانه نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر می شود و درمورد قرار جلب به دادرسی زمانی صادرمی شود که ادله محکمه پسند دال بر متهم بودن متشاکی قابل قبول بوده است .و بعداز صدور کیفرخواست از قاضی اظهارنظر پرونده به دادگاه می رود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط