🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قرار داد شفاهی کار بین کارگر و کارفرما دارای اعتبار است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۸

با سلام و خسته نباشید
بنده در شرکت کوشا سپهر کیش ، زیر مجموعه ی شرکت بزرگ ایران نوین به مشکلی برخورده ام
شرکت کوشیا سپهر کیش یک شرکت تبلیغاتی در حوزه ی سمپلینگ پروموشن است که معمولا در این حرفه قراردادی با سوپروایزران و سمپلر ها که نیروهای برون شرکتی هستند بسته نمیشود ، بنده در نمایشگاه تلکام همین ماه گذشته در پروژه ی ایرانسل با این شرکت همکاری داشتم با عنوان سوپروایزر و 10 نیرو تحت سرپرستی داشتم و بعد از اتمام این پروژه با بنده در رابطه با پروژه ی دیگری ضصحبت کردند حال سوال ها :
1. در رابطه با حقوق پروژه ی ایرانسل در نمایشگاه تلکام : گفته شده بود ( در مقابل کل تیم 100 نفره ) که حقوق ها تا پالان ماه مهر پرداخت می شود ، ولی تا امروز که 15 آبان می باشد حقوقی برای بنده که سوپروایزر هستم واریز نشده است ولی حقوق نیروها واریز شده است !
2. جهت همکاری در پروژه ی جدید از بنده 18 ملیون سفته گرفته اند و یک ماه و نزدیک به 10 روز بنده را به شرکت تک و توک کشانده و برای این پروژه بنده چند تا نیرو آورده ام و خلاصه تمام وظایف یک سوپروایزر را انجام داده ام ، ولی بعد از گذشت نزدیک به دوماه که پروژه هم استارت نخورده همچنان ، به بنده مدیر پروژه گفت که این پروژه قرار بود که یک سرپرست داشته باشه ، ولی من احساس کردم کم هست و خودم دوتا سوپروایزر استخدام کردم ، ولی الان مدیر واحد به من گفتن فقط یک سوپروایزر باید باشه و بنده را از کار خارج کردند ، سوال های اصلی بنده :
1. بابت حقوق ایرانسل که همچنان واریز نشده و تاخیر به این زیادی داشته است آیا کاری می توانم بکنم ؟ حتی اگر پرداخت بکنن همین فردا بابت این دو هفته تاخیر میشه کاری کرد ؟
2. در رابطه با این پروژه ی دوم که از بنده سفته بابت ضمانت کار در این پروژه دوم گرفته شده و من تمامی وظایف سوپروایزری رو ایفا کردم ( نیرو اوردم شرکت اومدم شرکت کارفرما رفتم ... ) و الان بعد دو ماه بنده را گفته که دیگه نیا چون مدیر واحد درخواست منو بابت دوتا سوپروایزر قبول نکرده ، من میتونم کاری بکنم ؟ ( شواهد و مدارک هم موجود است ) و اگر می توانم کاری بکنم حقوق کامل آن پروژه به من تعلق میگیره ؟
سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه سفته بابت ضمانت کار بوده است لذا نمیتوانند بی جهت برای مطالبه آن اقدام کنند و برای هرگونه اطلاع در خصوص قوانین اداره کار میتوانید با گروه وکلای یاسا به صورت حضوری مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط