🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قرار نهایی صادر شده؛ چه زمانی اقدام میشود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۵

دو سال حبس صادر شده برای متهم نزدیک دو هفته گذشته ولی هنوز نگرفتنش

۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز چون قرار های صادر شده در دادسرا با یکدیگر متفاوت است ابتدا باید دید قرار نهایی، قرار جلب به دادرسی است یا قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب. چنانچه قرار اولی باشد منظور این است که متهم مجرم است و باید رای در دادگاه صادر گردد. اما اگر قرار منع تعقیب است به معنای اینست که رسیدگی متوقف و پرونده بایگانی می شود. بنابراین شما قرار صادر شده را بدقت بخوانید و به منظور صادر کننده خواهید رسید. موفق باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با صدور حکم و گذشت مدت زمان معمول و قطعی شدن ان ، میتوان برای اجرای حکم اقدام نمود

باسلام
قرار نهایی به منظور حکم قطعی نمی باشد و برای قطعی شدن باید به اجرای احکام ارسال شود
میتوانید از اجرای احکام پیگیری کنید

با سلام رای قطعی نشده باشد نمیشود بعداز قطعی به اجرای احکام فرستاده میشود .

میتوانید از طریق اجرای احکام کیفری اقدام و پیگیری کنید

سلام
باید رای قطعی شود و به اجرای احکام جهت اجرا ارسال شود

اگر حبس از سوی دادگاه صادر شده حکم نامیده می شود و باید منتظر قطعیت اش بود تا اجرا شود و اگر بازداشت در مرحله تعقیب مد نظر شماست قرار می باشد که فرصت ۱۰ روزه اعتراض پس از ابلاغ دارد اما به خاطر حساسیت امر و جلو گیری از فرار متهم از همان زمان صدور اجرا می گردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط