🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قسمت های مشاعی در آپارتمان کدام قسمتها میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۲

با سلام .بنده در سال ۹۱ یک واحدآپارتمان در مجتمع ۱۲ واحدی خریداری نموده ام.سازنده که همان مالک نیز است خود در طبقه اول ساکن میباشد قسمتی از حیاط را به طور اختصاصی برای واحد خودش جدا کرده ودرب جداگانه گذاشته و ادعامیکند که این قسمت حیاط خودم است.سازنده درحال اقدام برای پایان کار و گرفتن سند میباشد.سوال این است که ایا بنده وسایرساکنین که راضی نیستیم قبل از اخذپایان کار واخذ سند باید اقدام کنیم یااینکه میتوان بعد از اخذ سندتفکیکی نیز شکایت کردومراحل کار چگونه میباشد؟درضمن سازنده ادعامیکندکه در صورت شکایت ساکنین پایان کارو سند نخواهدگرفت.باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ایشان قصد تصرف در هر یک از قسمتهای مشاع آپارتمان را داشته باشند میتوانید با توجه به قانون تملک آپارتمانها برای رفع تصرف ایشان اقدام نمائید لذا در صورتیکه در قرارداد شما مهلت تنظیم سند و پایان کار قید شده باشد پیشنهاد میشود هرچه سریعتر برای شمایت علیه ایشان اقدام کنید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط