🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قولنامه ای ندارم فقط برگه عبور موقت، اگه ایشون به هر دلیلی نخواد کار منو انجام بدم من میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷

سلام خسته نباشید امیدوارم سال خوبی داشته باشید زیر سایه حق تعالی من یه سوال داشتم من یکماه پیش یک موتور سیکلت از دیوار خریداری کردم که فروشنده به اسم سند سفید به من فروخت و قرار شد با دادن مدارک به نمایندگی سند به اسم من بخوره و سند سبز بیاد و اظهار داشتن دوهفته زمان میبره الان بعد گذشت یکماه نمایندگی تفره می‌ره و جواب درست و درمانی بهم نمیدن میگن کار انجام نمیدن و تعویض پلاک تعطیله در صورتی که باز بود مشکل دیگه من اینه که من بعدا متوجه شدم که باید به من برگه کمپانی یا سند سه برگ میدادن که ندادن فقط یه برگه عبور موقت بهم دادن والسلام الان سوالم اینه اگه ایشون به هر دلیلی نخواد کار منو انجام بدم من میتونم پیگیری کنم یا به نتیجه برسم؟ درضمن قولنامه ای هم ندارم فقط همون برگه عبور موقت که پشت برگه نمایندگی امضا کرده که ایشون تسویه کردن و بدهی ندارن

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با توجه به توضیحات، شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
دادخواست فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی دهید

با سلام و احترام
با توجه به شرایط اعلامی دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و فک پلاک دهید

در صورت درج مشخصات و تعیین قیمت در یادداشت پشت برگه نمایندگی و امضاء فروشنده ، میتوان از آن جهت اثبات وقوع بیع استفاده کرده و دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک را مطرح نمود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط