🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قولنامه دستی از طرف مقابل دارم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۰

حدود یک ماه پیش خودرویی خریدم که موقع تعویض پلاک مشخص شد سیلندر خودرو سنگ خورده و کارشناس راهنمایی گفت که خدمات نمی‌دهیم قولنامه دستی در رابطه با کشف فساد و عدم تعویض پلاک از طرف مقابل دارم چکار کنم و ایا حق یا بنده هست اگر وکیل بگیرم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه به فروشنده مراتب اراده خود مبنی بر فسخ معامله با استفاده از خیار عیب را به ایشان اعلام و ابلاغ نمائید..
در صورت عدم اعتنا.. می توانید با طرح دادخواستی بطرفیت وی جهت تائید مراتب فسخ و مطالبه ثمن و یا خسارت وارده را مطرح نمائید..
موفق باشید..

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

اظهارنامه فسخ معامله به علت خیار عیب از طریق دفتر خدمات قضایی برای فروشنده ارسال کنید سپس دادخواست تایید فسخ و مطالبه ثمن طرح کنید

با سلام
شما میتوانید با توجه به مدارکی که دارید اعلام فسخ معامله کنید

با سلام
برای این امر بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه به فروشنده تقاضای فسخ معامله را درخواست نمایید و در صورت عدم همکاری از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت اقامه دعوی اقدام بفرمایید

باید اظهارنامه ای برای فروشنده ارسال و مراتب فسخ را اعلام کنید . سپس به استناد اظهارنامه مذکور دادخواست تایید فسخ و مطالبه خسارت را مطرح کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط