🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

قولنامه ندارم میتونم مراجعه کنم به راهنمایی و رانندگی برای توقیف خودرو برای فک پلاک؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۴

سلام، ماشین فروختم مبلغ و کامل گرفتم ولی چون به فامیل دادم اصلا قولنامه بین ما نیست الان طرف تعویض پلاک نمیکنه همه مدارک دستشه،.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با اظهارنامه فک پلاک دهید مشکل حاصل نشد دادخواست الزام به فک پلاک از طریق خدمات الکترونیکی قضایی انجام دهید موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

باسلام برای ایشان جهت فک پلاک اظهارنامه ارسال نمایید درصورت عدم فک پلاک میتوانید علیه ایشان دادخواست الزام به فک پلاک به دادگاه ارایه نمایید.

بله
درصورتیکه سندمالکیت بنام شماست می توانی

با سلام واحترام دوست عزیز شما میتوانید اول با ارسال اظهارنامه ایشان را مطلع کنید و چنانچه در مهلت داده شده فک پلاک و سند منتقل نشد می توانید به دفتر خدمات قضایی رفته و علیه ایشان دادخواست بدهید موفق و پیروز باشید

درود
ابتدا اظهار نامه ارسال کنید اگر فک نکردند دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

بدون تاخیر تقاضای فک پلاک ارائه دهید.هر لحظه ممکن است تخلفی یا مجازاتی با آن ماشین مرتکب شوند.

بادرود
شما میتوانید در ابتدا اظهارنامه‌ای تنظیم نماید و به‌صورت قانونی از طرف مقابل درخواست نماید که هرچه سریع‌تر برای فک پلاک اقدام نماید. اگر طرف مقابل اقدامی در این خصوص انجام نداد، بایستی هرچه سریع‌تر از طریق مراجعه به دادگاه حقوقی محل اقامت طرف مقابل یا محل تنظیم قرارداد، دادخواست «تقاضای الزام به فک پلاک» علیه ایشان تنظیم نماید. درواقع، بایستی به مرجع قضایی مراجعه و طرح دعوی کند. در صورتی‌که مرجع قضایی حکم توقیف خودرو را صادر کند، این موضوع در سیستم راهور ثبت می‌شود و خودرو پس از توقیف جهت تعویض پلاک به این مراکز معرفی می‌‌گردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط