لزوم ثبت شرکت و نوع آن برای راه‌اندازی سایت فروش کالا

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۰

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز، بنده ۲۰ سالمه و دانشجو هستم، می‌خوام یک فروشگاه آنلاین تاسیس کنم اما حوزه فعالیت ما سرمایه زیادی می‌خواد و به همین دلیل یک تامین کننده پیدا کردم که حاضره من محصولات رو بفروشم و ایشون ارسال کنند (ایشون شهرستان هستند) و قرارداد هم نوشتیم اما سایت ما یک فروشگاه اینترنتی ساده نیست، چون ما داریم بازاریاب جذب می‌کنیم و به نوعی می‌خواهیم کارآفرین باشیم، یعنی نه تنها خودمون می‌فروشیم بلکه بستری رو هم فراهم کردیم که دیگران هم بتوانند بفروشند و درآمد داشته باشند. الان به نظر حضرات بنده باید شرکت ثبت کنم؟ آیا ثبت شرکت می‌تونه بهمون کمک کنه یا ثبت نکنیم بهتره؟ یک مشکلی هم هست، متاسفانه من خیلی عادت به شراکت ندارم و به کسی اعتماد ندارم، چطور شرکتی ثبت کنم که کل اختیارات با خودم باشه؟
با سپاس.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت سهامی خاص بهترین انتخاب برای کار شما میباشد که میتوانید با کمک وکیل موارد مورد نظرتان را در اساسنامه قرار دهید نکته قابل توجه دیگر اینکه تحقیق کنید که میزان مالیات متعلقه برای شغل مورد نظر در قالب شخص به صرفه تر است یا در قالب شرکت ؟

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام به ثبت شرکت نیاز نمی باشد اخذ مجوزهای عمومی و اختصاصی مرتبط با فروشگاه اینترنتی از جمله اینماد کافی می باشد .

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که الزامی به ثبت شرکت نیست، لکن بایستی مجوزهای فعالیت و کسب وکار اینترنتی را اخذ نمایید.

درود
راه اندازی سایت کفایت می کند، نیازی به ثبت شرکت نیست تنها قرارداد فی مابین صریح تر و روشنتر تنظیم گردد.

با سلام
نیازی به ثبت شرکت نیست. اخذ مجوزهای عمومی و اختصاصی مرتبط با فروشگاه اینترنتی از جمله اینماد و ... کفایت می کند.

سلام مجوز فروشگاه اینترنتی از سامانه برخط کفایت می کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط