🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

لطفا میزان دیه و نحوه گرفتن خسارت وارده از کار افتادگی را بیان کنید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۹

باعرض سلام وادب،
حدودا چهار ماه قبل عابرپیاده بودم که ماشین بهم زد جدیدا نظر پزشک معالجم یک ماه فیزیوترابی در روند بهبودی است با توجه به عدم تاثیر ریالی طول درمان تا این هنگام و اینکه بنده دو شغله آزاد هستم و دراین مدت از کار افتاده شدم بخاطر شکستگی هردو مچ دست چپ و راست و کوفتگی پای چپ و دو خراشیدگی حارصه در آن لطفا میزان دیه و نحوه گرفتن خسارت وارده از کار افتادگی را بیان و راهنمایی کنید ، خیلی سپاسگزار و مچکرم از وقت وزحمت پاسخگویی شما، موفق وسلامت باشید

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه دیه باید شکایت کنید همینطور مطالبه خسارت بیکاری تحت شرایطی میسر است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

میزان دیه راپزشکی قانونی تعیین می نماید

سلام میزان دیه بستگی به جراحات وارده دارد
سایر خسارات را هم با جلب نظر کارشناس و اثبات مراتب می توانید مطالبه نمایید

بادرودوسلام نوع و میزان دیه راپزشکی قانونی تعیین می نمایدوازطریق اجرای احکام مبلغ ان محاسبه می شود.

با توجه به نظریه کارشناسی پزشگ قانونی ،دادگاه بدوی حکم صادر میکند

با درود..
میزان دیه تعلقه توسـط گواهی پزشکی قانونی تعیین و پس از،قطعیت حکم و صدور اجرائیه در اجرای احکام کیفری محاسـبه می گردد..

خسارات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین و دیه شما به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط