لواط و مجازات آن در فیلم چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۱۴

چندی پیش دوستم که ۲۴ سال دارد با یک خانمی بحث میکنه درفضای مجازی اون زن شکایت میکنه ازش به جرم تهدید و فحاشی.اون زن رضایت کامل میده و منع تعقیب میخوره براش.پلیس فتا کیس کامپیوتر اونو میگیره.و مشخص میشه که لواط کرده و از خوش فیلم گرفته.و با زنای دیگه نزدیکی کرده و فیلم گرفته و از قرار معلوم در فیلم لواط صورتش کاملا مشخص بود. دخول داشته اما به گفته خودش تنها در دخول قیافش مشخص نیست، و هم فاعل شده هم مفعول.اما همه این فیلمها چند سال گذشته.به گفته خودش اصلا خبر نداشت چنین چیزهایی بود در کیسش. کیس هم به نام خودش نیست.اون زن اولی هم قصدش سواستفاده از رفیقم بود .اما دید بحران برای خودشم میشه رضایت داد.رفیقم تمام تصاویر همچیو انکار کرده و گفته که من نیستم .و هیچ شاکی و شاهدی و پزشکی قانونی هم برای اون نیست جز فیلم که در کیسی که به اسم اون نیست و فقط در خونشون کشف شده.و طرفش تنها دادستانه.و هیچ کار زوری نکرده .اما بش جرم زدن تولید محتوا انتشار و دعوت افراد زیر ده نفر به ارتکاب اعمال منافی عفت.اما نه شاهدی نه شاکی نه پزشکی قانونی تنها فیلم ک با انکار تمام اونها از طرف رفیقم.رفیقم پسر خوبیه و توبه کرده اما.این مشکلات براش پیش اومده.شعبه دادیاری برای قرار نهایی تصمیل نهایی صادر کرده.ایا پرونده بسته میشه براش و به زندگی عادیش برمیگرده یا نه؟ با وجود اینکه تنها یک فیلم از اون دارن.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با فیلم چیزی اثبات نخواهد شد و فیلم فقط اماره است ولی به علم قاضی هم بستگی خواهد داشت و باید دید چه قراری صادر شده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط