🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مادرم نامش را تغییر داده است آیا لزومی دارد در صفحه توضیحات شناسنامه فرزندان هم توضیح داده شود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۹۰

با سلام و خسته نباشید
اسم کوچک مادر بنده به دلیل بی معنی و همچنین قدیمی بودن تغییر پیدا کرده است و در صفحه توضیحات شناسنامه خودش درج شده است، بنده با مراجعه به ثبت احوال و تعویض شناسنامه و کارت ملی خودم، نام جدید مادرم در شناسنامه ام درج شده است ولی در صفحه توضیحات شناسنامه ام، توضیح تغییر نام مادرم نیز نوشته شده است، حالا با توجه به اینکه توضیحات حذف پسوند فامیلی خودم نیز در شناسنامه نوشته شده دیگر نمیخ واهم توضیحات تغییر نام مادرم در شناسنامه ام باشد
آیا دلیلی به نوشته شدن توضیحات تغییرات نام یا فامیلی پدر یا مادر در صفحه توضیحات شناسنامه فرزندان(مجرد و متاهل) الزامی می باشد؟
آیا با مراجعه به ثبت احوال شهرستان یا استان محل سکونت قابل حذف شدن می باشد؟
و اگر ثبت احوال مخالفت کرد با گرفتن وکیل این مشکل حل می شود؟؟
با تشکر فراوان

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام و وقت بخیر
درج تغییرات نام پدر یا مادر قسمت توضیحات شناسنامه فرزندان الزامی نمی باشد ولیکن تغییر نام خانوادگی پدر در توضیحات شناسنامه فرزندان درج می گردد.
با مراجعه به ثبت احوال پیگیری نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط