🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ماشینی که بیمه نبوده با ماشینی خارجی و گران قیمت تصادف کرده است،راننده ماشین توان پرداخت خسارت را ندارد،چاره چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷

سلام
یکی ازنزدیکان ما موقع رانندگی یه ماشینی خلاف میادجلوش اینم می پیچه که به اون نزنه ولی به یه ماشین خارجی دیگه م یزنه و بالای ۱۵۰میلیون خسارت ماشین طرف می شه و خود راننده ماشین مدل بالاهم تحت عمل جراحی قرارمی گیره وبیمه ماشین این فامیلمون هم تموم شده بوده وهیچی هم پول نداره
حالا آیا راهی هست برای نجاتش واینکه بایدچکارکنه تا ازاین وضعیت نجات پیداکنه ؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر گواهینامه داشته باشد بیمه خسارات را به حادثه دیده پرداخت می کند اما از راننده مطالبه میکند. این شخص می تواند دادخواست اعسار و تقسیط بدهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سقف پوشش شزکت بیمه تا مبلغ۳۰میلیون تومان هست. ودرمورد خسارت جانی در صورت انقضای بیمه نامه از صندوق تامین خسارتهای بدنی پرداخت میشود

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

تکلیفی که قانون در بخش خسارات مالی برای مقصر حادثه مقرر داشته مبلغ ۳۰میلیون تومان است .این مبلغ سقف پوششی است که شرکتهای بیمه میتوانند به بیمه گزار ارائه کنند . برهمین اساس تا سقف ۳۰میلون تومان قابل مطالبه از راننده مقصر می باشد . خودرو های لوکس و گران قیمت باید بیمه بدنه داشته باشند تا دراین مواقع بتوانند جبران خسارت شوند

خسارت بخش جانی با توجه به قانون ثالث ۹۵ در صورت انقضا مدت بیمه نامه از صندوق تامین خسارات جانی پرداخت میشود و بعدا تمام یابخشی ازان از مقصر دریافت میگردد. البته ریکاوری خسارت فقط در مورد خسارات جانیست و به خسارات مالی تسری پیدا نمیکند.

سلام اگر گواهی نامه داشته بیمه دیه را می پردازد ولی از عهده خسارت باید برآید و می تواند دادخواست اعسار و تقسیط مطرح کند .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط