مالکیت مرغداری با مالک پروانه بهره‌برداری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۵

سلام، مهریه‌م رو اجرا گذاشتم. از اداره نظام مهندسی استعلام کردم و متوجه شدم همسرم به همراه خواهرانش و مادرش سهم‌الارثش از یک واحد مرغداری رو به تنها برادرش به صورت وکالت تام داده و برادرشوهرم با یک برگه انحصار وراثت و وکالتنامه تام از همسرم و خواهرانش پروانه بهره‌برداری مرغداری رو از نام پدرش به نام خودش تغییر داده و بعدش من از طریق دادگاه نقل و انتقال مرغداری رو توسط برادرشوهرم توقیف کردم. برای فهمیدن اینکه برادرشوهرم مرغداری رو به نام خودش زده یا نه از کجا استعلام کنم که خانواده همسرم متوجه نشن؟ آیا باید از همون اداره استعلام کرد؟ چون به اون اداره فقط وکالت نامه رو دادن. سوالم اینه: آیا اگر برادرشوهرم ملک رو فروخته یا به نام خودش زده باشه باید حتما مدرک مالکیتش رو مثلا مبایعه‌نامه یا قولنامه رو به اداره نظام مهندسی بده؟دادگاه صاحب پروانه بهره‌برداری رو مالک می‌دونه؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تنها راه اثبات مالکیت مرغداری استعلام از مراجع ثبتی از طرف دادگاه است. همچنین وکالت دادن سبب انتقال ملک نمی‌شود بلکه اذن است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
مالک ملک مرغداری بودن با بنام بودن پروانه بهربرداری مرغداری دو موضوع متفاوت هستند و برای بررسی مالکیت مرغداری راهی بجزء استعلام از طریق دادگاه وجود ندارد .

با سلام
خیر صرف اعطای وکالت به معنای انتقال مالکیت نیست. دادگاه شخصی را به عنوان مالک به رسمیت می شناسد که سند ملک به نام وی ثبت شده باشد.

دادن وکالتنامه به منزله انتقال مالکیت نمی باشد ، شما صرفا از طریق اداره ثبت یا دادگاه می توانید استعلام پلاک ثبتی درخکاست بنماید.
اگر مشخصات ملک یا رونوشتی از سند مالکیت آن را داشته می باشید می توانید از طریق سایت اداره ثبت ، استعلام را انجام بدهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط