🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مالک ادعا کرد هیچی در مورد حدود زمین خودش نمی داند، آیا اون مالک می تواند مانع بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۰

اخیرا ما با مالک زمین ضلع غربی خود در مورد تعیین حد زمین خود با مشکل مواجه شده ایم. این در حالی است که ما حدود پنج سال پیش اقدام به قواره بندی زمین خود نمودیم و نقشه و کروکی ما مورد تایید بنیاد مسکن قرار گرفت و زمین ما از کاربری غیر مسکونی به کاربری مسکونی تغییر وضعیت پیدا کرد و این در حالیی بود که با وجود اینکه مرحوم پدرمان سال ۹۳ خودش ۸۳ سال سن داشت و به خوبی از حدود زمین خودمان اطلاع کافی داشت جهت پرهیز از هر اختلافی هنگام نقشه برداری زمین خود از مالک همجوار خود خواست که بیایند و حدود زمین را بطور دقیق مشخص نمایند. که در جواب پدرم گفت که ما هیچی در مورد حد و د زمینمان نداریم و به پدرم گفتند خودت در این مورد عالمتر از ما هستی و وکیل ما در این مورد هستی حال بعد از حدود پنچ سال که بنیاد مسکن در حال احداث احداث خیاانهای زمینمان بود متاسفانه آن مالک ضلع غربی ممانعت بعمل آورده و می گوین حدود زمین ما رعایت نشده. و این در حالیست که پنج سال از کروک بندی زمین ما می گذرد و همان موقع همانطور که گفتم همان مالک ادعا کرد اصلا هیچی در مورد حدود زمین خودش نمی داند. سوالم اینه در این شرایط تکلیف ما چیست. آیا اون مالک می توانه مانع بشه؟ ما که حدود سه الی چهار نسل اون زمین متعلق به ماست و دارای قولنامه قدیمی حدود ۲۲۰ سال پیش هستیم در این شرایط چکار کنیم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دارای صورتجلسه و نقشه تفکیکی مورد تایید بنیاد مسکن هستید ، ادعایی از سوی همسایه تان مورد پذیرش نخواهد بود . بنیاد مسکن به عنوان مرجع ذیصلاح دولتی محسوب و تاییدیه آن برای دادگاه در حکم استعلام رسمی می باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط