🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مالیات بر ارث و هزینه های انتقال سند در صورت عدم در دسترس بودن وراث را چه کسی باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۹۱

Ch Ba: با سلام بنده در سال ۸۱ یک واحد آپارتمانی خریدم که له دلیل وجود اقساط بانکی تا سال ۸۸ نتوانستم به اسم خودم انتقال دهم وکالت تام و قولنامه از مالک اولیه دارم در سال ۸۸ صرفا با قولنامه به بک نفر فروختم که او هم به یک نفر دیگر بدون اینکه انتقال سند انجام دهد فروخت صرفا با قولنامه که البته قسط ها در سال ۸۸ تسویه گردید خریدار آخر پس از مراجعه به دفتر خانه بهش گفتند که انتقال سند به دلیل فوت مالک اولیه در سال ۸۴ امکانپذیر نیست پس از طی مراحل قانونی دادگاه به دلیل عدم در دسترس بودن وراث مالک اولیه حکم داد که انتقال سند با حضور نماینده دادگاه بجای وراث صورت پذیرد ولی هزینه های دولتی و مالیاتی از جمله مالیات بر ارث را باید خریدار ان بپردازند آیا اصلا شامل مالیات و هزینه های دولتی و یا مالیات بر ارث می شود اگر می شود چه کسی و یا کسانی باید آنرا بپردازند؟با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مالیات بر ارث بر عهده خریدار نیست لذا ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرند سپس اگر به وراث دسترسی دارند آنها را ملزم به تنظیم سند کنند در غیر این صورت دادگاه اینکار را خواهد کرد و به دلیل اینکه قبل فوت ایشان فروخته اند لذا مشمول مالیات بر ارث نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط