🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۲۴

با سلام خدمت شما
بنده شرکت عمرانی پیمانکاری از قبیل کارهای اجرا و طراحی نما و طراحی سازه و دکوراسیون را ثبت کرده ام و برای ان سایتی طراحی کرده ام
میخواستم بدانم برای مالیات چطور محاسبه می شود؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، عملیات شما در شرکت مشمول مالیات بوده و میتونید برای محاسبه هر قرارداد از کارشناس پرونده مالیاتی خودتون در اداره دارایی کمک بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
به استناد مفاد بند ب ماده ۱۱ قانون، تاریخ تعلق مالیات در مورد ارائه خدمات، تاریخ صورتحساب یا تاریخ ارائه خدمات هر کدام که مقدم باشد، (حسب مورد) خواهد بود. از آنجایی که فعالیت‌های پیمانکاری از مصادیق ارائه خدمات تلقی می‌شوند، لذا اینگونه مودیان مکلفند به هنگام صدور صورت وضعیت نسبت به درج و وصول مالیات و عوارض ذیل صورت وضعیت‌های صادره اقدام نمایند. بدیهی است در صورتی که صورت وضعیت‌‌های صادره، توسط کارفرما تعدیل، مالیات و عوارض متعلقه نیز متناسب با تعدیل انجام شده، تعدیل خواهد گردید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط