مالیات مشاغل در قرارداد اجاره، امکان مطالبه مالیات بر اجاره از مستاجر

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۲

سلام و عرض ارادت، در قولنامه مغازه‌ای که اجاره کردم این متن نوشته شده:
(مالیات مشاغل بر عهده مستاجر می باشد و مستاجر موظف می‌باشد زمان تخلیه آن را تسویه کند و دویست میلیون وجه التزام در نظر گرفته می‌شود). آیا تحت عنوان مالیات مشاغل موجر می‌تواند مالیات بر اجاره یعنی مالیات بر مستغلات را هم از من بگیرد؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
طبق قوانین مالیاتی، مالیات مشاغل بر عهده مستاجر است و مستاجر موظف است در زمان تخلیه ملک، مالیات مشاغل را تسویه کند. این موضوع معمولا در قرارداد اجاره مشخص می‌شود.
مالیات بر اجاره یا مالیات بر مستغلات، مالیاتی است که بر درآمد حاصل از اجاره ملک تعلق می‌گیرد و معمولا بر عهده موجر است. بنابراین، موجر می‌تواند مالیات بر اجاره را از مستاجر دریافت کند، اما این مالیات به عنوان مالیات مشاغل محسوب نمی‌شود و باید جداگانه پرداخت شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام مالیات بر ملک برعهده موجر می باشد.

با سلام خیر نمی تواند

با درود مالیات بر مشاغل بر عهده مستاجر می باشد و مالیات بر اجاره بر عهده موجر ، هر دو نیازمند اظهارنامه مالیاتی و تقاضای مفاصا حساب می باشد . در مورد سوال دوم نیز پاسخ منفی است .

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که قانونا مالیات ملک بر عهده موجر است.

سلام مطابق قانون مالیات بر درآمد بر عهده مستاجر بوده و مالیات بر ملک بر عهده ی موجر میباشد .

با سلام
طبق قانون ، مالیات بر درآمد بر عهده مستاجر و مالیات بر ملک بر عهده ی موجر میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط