🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مبلغ دیه این حکم چقدر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳

بزه انتسابی محرز است و مستندا به مواد ۷۱۰-۷۰۹-۴۶۲-۴۵۲-۴۴۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و ضمن رعایت مواد ۳۷ و ۳۸ قانون مجازات اسلامی و بند ث ماده ۶ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و با توجه به وضعیت خاص متهمین و عدم وجود سابقه کیفری حکم به محکومیت هر یک به پرداخت مبلغ یازده میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت بابت توهین و پرداخت نصف یک صدم دیه کامل بابت جراحت حارصه پشت دست چپ و یک صدم دیه کامل بابت حارصه گونه راست در حق خانم....و خانم....... به پرداخت یک صدم دیه کامل بابت جراحت حارصه لب فوقانی در حق خانم.....صادر و اعلام میگردد.
با توجه به اینکه همه افراد خانم بوده اند و حکم زندانی آیا دارند.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هر درصد سه میلیون و سیصدهزار تومان و نصف یک صدم یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومان.
حبس ربطی به جنسیت ندارد و در صورت محکومیت بایستی حبس شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
مجموع دیه = ۸،۲۵۰،۰۰۰ تومان

با سلام مبلغ دیه کامل ۳۳۰ میلیون تومان است و یک صدم دیه کامل می شود سه میلیون و سیصد هزار تومان به همین نسبت جمع مبالغ را محاسبه فرمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط