🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مبلغ دیه به حساب کسی که وکالت داره واریز میشه یا نه در وجه هر کدوم از اولیای دم چک صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۳۰

سلام وقت بخیر
پدربزرگ بنده فروردین ماه تصادف کردند و متاسفانه فوت شدن و راننده ماشین ۱۰۰ درصد مقصر شناخته شدن برای گرفتن دیه الان به مرحله ای رسیده که بیمه حواله پرداخت دیه رو تحویل داده و گفته پول رو به حساب دادگاه واریز کرده وراث به دادگاه مراجعه کردند و قاصی گفته برای سریع تر پیش رفتن کار ها بهتره همه وراث به یک نفرشون وکالت کاری بدن برای انجام کارها میخواستم بدونم الان مبلغ دیه به خساب کسی که وکالت داره واریز میشه یا نه در مجه هر کدوم از اولیای دم چک صادر میشه؟
ممنون میشم اگر جواب بدید

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در وکالتنامه میتوان به وکیل اختیار دریافت وجه دیه را داد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که در وکالتنامه اختیار داده شده باشد به حساب وکیل واریز خواهد شد

سلام

طبق ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی وکیل در صورتیکه این اختیار را داشته باشد مبلغ محکوم به، به حساب ایشان واریز می گردد

اگر وکیل در خصوص اخذ محکوم به هکالت داشته باشد می تواند دریافت نماید

سلام
حسب مفاد وکالتنامه عمل خواهد شد ،

سلام در صورت وکالت رسمی به حساب وکیل واریز میشود

با سلام و احترام چنانچه این اختیار برای وکیل در وکالت نامه درج شده باشد بله میتواند تمام مبلغ را دریافت نماید در غیر اینصورت باید به همه واریز گردد موفق و پیروز باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط