🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

متهم سال ۹۷ اعسار کرده، اما کذب بوده، و توان پرداخت دارد چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۰

سلام،
حدودا بهمن ماه سال ۹۵ فردی وارد مغازه بده شد،
بعد از مشاجره با ضربه دست، باعث شکستگی دندان و..... شد، بعد گذشت حدودا ۱۸ ماه قاضی حکم پرداخت دیه صادر کرد که با مشورت بنده راضی به پرداخت اقسادی شدم، با این عنوان که اگر اقساط پرداخت نشوند بتوانم حکم جلب بگیرم، و دیه را به نرخ روز بگیرم،
بعد از گذشت ۳۰ ماه و پرداخت نشدن حتی نیمی از اقساط اقدام به گرفتن حکم جلب سیار و اجازه ورود به مخفیگاه کردم، سریعا حکم صادر شد، اما به دلایلی نتوانستم مجرم را دستگیر کنم،
حالا با گذشت یک سال از حکم جلب قبلی، باز هم اقدام به گرفتن حکم کردم، بعد از رفت و آمد زیاد حکمی که صادر شد اجازه ورود به مخفیگاه نداشت، همچنین نرخ باقی دیه در آن درج شده بود، نرخ طبق سال ۹۹ محاسبه شده بود، با دوندگی زیاد و مراجعه به معاونت ودرخواست دیه روز، نامه ای با این موضوع که(همکار گرامی،نرخ اقساط به نرخ روز محاسبه شود )دریافت کردم،
محاسبه اول ۲۱/۴۰۰/۰۰۰
محاسبه دوم۳۲/۲۱۰/۰۰۰
که باز هم با نرخ دیه من فاصله ۳،۴ میلیونی داشت،
اما باز هم حکم ورود به مخفیگاه صادر نشد،
و باز هم برای تصحیح حکم نزد قاضی رفتم،
اینبار هم مثل قبل همکاری نکرد و بلاجبار به معاونت مراجعه کردم، اینبار معاون درخواست بازدید پرونده را کرد،
با اینکه بنده مشکلی با اختلاف مبلغ نداشتم، معاونت شروع به حساب الباقی دیه کرد و
مبلغ۱۲/۲۰۰/۰۰۰ را محاسبه کرد

حکم جلب صادر شد،
شبانه روزی
با اجازه ورود به مخفیگاه

اما حالا با مبلغ به دست آمده ک حدودا ۲۵ میلیون با دیه روز فاصله دارد مشکل دارم

در ضمن متهم تا این لحظه حدود ۱۸ قسط از حدود ۴۰ قسط پرداخت کرده، که ۸ قسط از ۱۸ قسط آن به تازگی به حساب دادگستری ریخته شده

متهم سال ۹۷ اعسار کرده، اما کذب بوده، و توان پرداخت دارد

لطفا راهنماییم کنید،

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام امکان تقاضای تعدیل اقساط وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

وقت بخیر امکان تقاضای تعدیل اقساط وجود دارد

باسلام و درود امکان تقاضای تعدیل اقساط وجود دارد.

تقاضای تعدیل اقساط نمایید و تمکن مالی ایشان را باید اثبات نمایید

سلام شما میتوانید با مدارکی مبنی بر تمکن مالی محکوم دادخواست تعدیل اقساط تنطیم و ثبت نمایید.

سلام.درخواست تعدیل اقساط مطرح نمایید....

با سلام
دادخواست تعدیل اقساط را تقاضا نمایید و مدارک و شواهدی که تمکن مالی مدیون را اثبات میکند به دادگاه ارایه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط