🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

متوجه شدم کاپوت عقب ماشین رو سر تاسر خط انداخته؛ چطور از همسایه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۴

با عرض سلام
یک ساختمان ۵ واحده هستیم که در پارکینگ یک همسایه شر داریم که به رفت و آمد صدای موتور سر و ته بودن اتومبیل بخاطر بوی اگزوز صدای پای اهالی ساختمان در راه پله؛ بازی کردن کودکان گرفتگی راه آب همکفی و حتی صدای بازی کردن کودکان داخله کوچه مشکل داره و هر موقع از شب و روز باشه با فحاشی و داد و بیداد کارشو جلو میبره
امروزم متوجه شدم کاپوت عقب ماشین رو سر تاسر خط انداخته چند شب پیش اومده دمه در خونه صدای مارو ضبط کرده
تو را بقرآن راهنمایی کنید چکار کنم باهاش
ما طبقه سوم و ایشون طبقه پارکینگ هستن

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با داشتن مدارک کافی به جرم تخریب و مزاحمت می توانید علیه ایشان شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
درصورت ایجادمزاحمت ازناحیه همسایه میتوانیدشکایت مزاحمت مطرح نماییدولی برای ماشین فقط درصورت داشتن مدارک محکمه پسندشکایت کنید

برای خط انداختن ماشین باید اثبات کنید که کار او بوده یعنی شهودی داشته باشید که اثبات شود وقوع خسارت کار او بوده باشد یا دوربین مداربسته ای ضبط کرده باشد.

بار اثبات موضوع ادعا بر عهده مدعی است لذا در صورت نداشتن هیچ دلیلی می توانید از شهادت شهود ادعای خود را ثابت کنید

در این خصوص میتوانید شکایتی از ایشان ب جرم تخریب مطرح کنید شهادت شهود در اثبات ادعای شما بسیار موثر هست دلیل و مدرک دیگری هم دارید میتوانید ارائه دهید

درود
با داشتن مدارک کافی به جرم تخریب می توانید علیه ایشان شکایت کنید

در ابتدا :اگر این فرد به ظاهر خاطی مستاجر است از صاحب خانه آن بخواهید تا آن را پس از منقضی شدن مدت اجاره بیرون کند این را باکمک مدیر ساختمان انجام دهید .
دوما: میتوانید از او در دادگاه به عنوان مزاحمت شکایت کرده و از ساختمان استشهادیه جمع کرده و یا به دادگاه شهود معرفی کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط