متوجه شده که رفته سیم کارت رو سوزونده ولی ازش سو استفاده شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱

با سلام
مادرم یک سیم کار دایمی داشت که قبل از عید گم کرده بود و متاسفانه تازه متوجه شده بود که رفته سیم کارت رو سوزونده ولی ازش سو استفاده شده و برای چندین خط شارز و بسته اینترنتی خریداری کردن و مبلغی حدود ۴۰۰۰۰۰ تومان بدهی اومده و چون پیر هستند و توان مالی نیز ندارند نمی توانند شکایت کنند و درخواست وکیل معاضدتی داشتند لطفا بنده را راهنمایی فرمایید.
متشکرم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مادرتان باید برای درخواست وکالت معاضدتی به کانون وکلای محل یا مرکز امور مشاوران قوه قضاییه مراجعه نموده و از هر یک از این دو مرجع درخواست وکیل معاضدتی نمایند کانون یا مرکز موضوع را به قسمت معاضدت ارجاع و قسمت معاضدت به درخواست و دلایل آن رسیدگی و چنانچه عدم بضاعت مادرتان را احراز نمایند به ایشان وکیل معاضدتی معرفی میکنند

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط