🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات آسیب جزئی پرده بکارت برای پسری که منکر شده است چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۸۴

من طی یک ماه گذشته با دوست دخترم عشق بازی میکردیم که با هم س...کس هم نداشتیم.اما یک روز فقط آلت بنده به پای ایشون خورد و درد داشتن.بعد از یک ماه گفتن به دکتر زنان مراجعه کرده و گفتن پرده ایشون ارتجاعی هست و آسیب جزئی دیده.حالا هم میخواد از من شکایت کنه؟ به نظر شما اگه دادگاه بره و شکایت کنه چه حکمی صادر میشه؟ با توجه به خواستن دختر به انجام این عمل و فرستادن عکس های لخت خودش برای من بدون اینکه بهش بگم و یکم توی چت ها به خودارضایی هم اشاره کرده و کلا داره واسم دردسر میشه.چیکار باید انجام بدم که ثابت بشه پارگی‌پرده از طرف من نبوده؟ چون هیچ دخولی صورت نگرفته و یک ماه هم از ماجرا میگذره.حکم ممکنه چی باشه؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به هیچ عنوان با حرف در پیامک اثبات نخواهد شد که زوال بکارت توسط شما بوده است و پیامک هم صرفا اماره میباشد نه دلیل لذا اگر رابطه نامشروع اثبات شود مجازات شلاق خواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط