🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات حمله با چوب و سلاح سرد چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳,۵۵۰

آیا حمله با چوب مجازات دارد؟ مجازاتش را بگید ممنون میشم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به آیین نامه اجرایی قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز, وسایل و آلات و ادواتی که بر خلاف اسلحه های گرم در اثر استفاده صدا شعله حرارت ایجاد ننموده و اثابت آن با بدن منجر به ایجاد پارگی خون ریزی از کار افتادگی موقت یا دایم اعضا و نهایتا آسیب جسمی و روحی یا فوت میشود سلاح سرد به حساب آمده و مجازات آن در تبصره ماده ۶۱۴ قانون مجازات بیان شده.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام.
ایراد ضرب عمدی با استفاده از چوب، از حیث جنبه عمومی قابل مجازات نیست و سلاح سرد محسوب نمی‌شود.
صرفا در صورت ایراد صدمه جسمی، مشمول دیه و... می‌شود.

ایراد ضرب با چوب و میله آهنی اگر منجر به شکستگی استخوان یا نقص عضو شود علاوه بر دیه موجب مجازات است.

با سلام
طبق تبصره ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی سلاح سرد عبارت از چاقو و نظایر ان میباشد-تبر ،شمشیر،قمه و غیره

ایراد ضرب عمدی با استفاده از میله آهنی و چوب، از حیث جنبه عمومی قابل مجازات نیست.

بله چوب به دلیل اینکه سلاح سرد محسوب میشود لذا مجازات حمله با سلاح سرد مجازات حبس را خواهد داشت.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط