🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات حمل 20 کیلوگرم تریاک چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۶,۸۲۷

شخصی که مقدار بیست کیلو تریاک حمل کرده در پرونده اش حامل قید شده و دفعه اولش بوده و گول رفیق ناباب رو خورده هیچ گونه سابقه ندارد الان دو ماه در حب به سر میبره مدت بازداشت موقت او دو ماه است بعد از ان ازاد میشود ؟میتوان براش وثیقه گذاشت؟مبلغ وثیقه احتمالا چقدر است؟ ایا حکم او که دادگاه مینویسه چقدره و هنوز باید زندان باشد یا میتوان با وثیقه ازادش کرد؟

۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در قانون مجازات اسلامی،حمل ونگهداری از مواد مخدر،قاچاق جرم بوده،ودر صورت اثبات آن مهتم،به ۷۴ضربه شلاق و ۱۰سال حبس محکوم می‌شود.گذاشتن وثیقه برای آزاد سازی متهم،با صلاح دید ونظر قاضی احکام دادگاه می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مجازات حمل ۲۰ کیلوگرم تریاک، ۳۰ میلیون تومان جزای نقدی، ۷۴ ضربه شلاق و ۱۰ سال حبس است و نوع تامین کیفری حسب تشخیص مقام قضائی است و در این موضوع حتی می‌تواند بازداشت موقت نیز صادر کند که در این صورت با تودیع وثیقه نیز امکان آزادی متهم وجود ندارد.

باسلام اگرتحقیقات صورت گرفته باشد میتوانددرخواست تودیع وثیقه تا جلسه دادگاه رو بده...محکومیت جزای نقدی....تا ده سال زندان

باسلام،برابرماده۳۸ دادگاه ووجودشرایط تخفیف میتوان مجازات راتا حداقل نصف تخفیف دادوبرابربند۴ ماده۵ قانون مبارزه باموادمخدر۲۰میلیون جزای نقدی،۷۴ضربه شلاق و۱۰سال حبس میباشد.

حمل و نگهداری مواد مخدر بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم
به مجازات شلاق پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه و پنج تا ده سال حبس و جزای نقدی شصت تا دویست میلیون ریال و به ازای هر کیلو گرم بیش از بند ت، دو میلیون ریال اضافه می گردد

در صورت وجود شرایط مخفیفه با استناد ماده۳۸دادگاه میتواند مجازات را تا نصف حداقل تخفیف دهد

به موجب بند۴ ماده۵ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر
۲۰ میلیون جزای نقدی ۷۴ ضربه شلاق و۱۰ سال حبس

مشاوره‌های حقوقی مرتبط