🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات دایی من چی میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۰

سلام وقت بخیر
دایی من برای چیدن گردو به باغ خودش رفته بود به همراه پسر عموش که این باغ متعلق به پدرهاشون بود که به بچه ها رسیده ( مادرم و خاله ها و دایی ها ) و پسر عموی داییم روی درختی که متعلق به ما بوده برای چیدن گردو رفته و از روی اون افتاده و فوت شده پاشو روی شاخه خشک گذاشته خودش خواسته بره کسی مجبورش نکرده کاری بوده که هر سال انجام میداده بدون حضور ما و خانواده شخص فوت شده گفتن که باید دیه بدید ۶۰۰ میلیون یا شکایت میکنیم میخواستم بدونم مجازات دایی من چی میشه ایا میتونن شکایت کنن و نتیجه شکایت چیه

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بادستور ایشان جهت انجام کار آمده باشند پس باید جبران خسارت کنند لیکن نظرکارشناس پرونده مهم است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

با سلام
اولا بایستی فرد فوت شده با اذن دایی یا صاحب باغ به جهت چیدن یا کمک نموده وارد باغ شده باشد
دوما با نظر کارشناسی بایستی میزان تقصیر هر شخصی نیز مشخص گردد که صد البته نقش خود متوفی نیز در بی احتیاطی منجر به فوت خود نیز دخیل است که در اینصورت دیه بر حسب تقصیر هر شخصی محاسبه خواهد شد .
سوما اگر دلایل و شواهدی در دست داشته باشید که متوفی بدون اذن و اطلاع شما اقدام نموده دایی شما تبرئه خواهد شد

سلام
آیا فرد فوت شده بعنوان کارگر بوده یا بدون اجازه وارد شده؟
اگه بدون اجازه بوده که دایی شما هیچ مسولیتی نداره ولی اگر با اذن و برای کار کردن وارد باغ شده و رابطه کارکر و کارفرما حاکم باشه دایی شما نسبت به اندازه تقصیرش که توسط کارشناس معین میشه مسولیت دیه را دارد
اگه هم با اذن رفته برا خودش گردو چیده هم باز دایی شما هیچ مسولیتی نداره

سلام
در صورتی که مرحوم برای ابن کار استخدام شده و شرایط و وسایل ایمنی عرفی چنین مشاغلی رعایت نشده باشد از باب تسبیب مسولیت متوجه صاحب باغ خواهد بود.در غیر این صورت مسولیتی وجود ندارد

با سلام
اگر افراد فوت شده با اذن دایی شما وارد باغ شده باشند بنظر دایی جان تا حدودی مقصر خواهد بود که در موارد این چنینی موضوع به کارشناس ارجاع و میزان تقصیر هر یک مورد بررسی قرار میگیرد چه بسا ممکن است دایی جان تبرئه گردند....

مشاوره‌های حقوقی مرتبط