🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات رابطه نامشروع اگر خانم آقا را فریب داده باشد چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۲۱

سلام

سوالی مطرح کرده بودم در رابطه با اینکه با خانمی آشنا شدم که شوهر داشتن ولی پنهان کرده بودن و قابل اثبات هم هست که بنده رو فریب دادن و شوهر و برادر ایشون تهدید به شکایت کردن و در حد چت دز تلگرام بوده و حکم چیست،فرمودین در صورت وجود متون مستحجن فرقی نداره که شوهر داشته باشن با نه و رابطه نامشروع هست و حکم شلاق
حال سوال من این هست که آیا برای دو طرف این حکم هست یا فقط برای شخصی که مورد شکایت واقع شده است؟
سوال دیگه اینکه بیشتر ناراحتی من این هست که انگ رابطه نامشروع با زن شوهر دار نزنن بهم،چون واقعا فریب خوردم.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید فریب برای رئیس دادگاه غیر قابل بول است و چون رابطه زنا داشته اید هر دو مجازات خواهید شد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در هر صورت قاضی نمیپذیرد که شما فریب خورده اید و به دلیل اینکه روابطه نامشروع جزء جرائم غیر قابل گذشت است دادسرا مستقیما به آن رسیدگی کرده و مجازات برای هر دو نفر خواهد بود.موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط