🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات رابطه نا مشروع غیر زنا، چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۵۳۳

با سلام
اینجانب ۳ماه بعد از ازدواج متوجه شدم که همسرم با شخصی در ارتباط اس به صورت پیامکی و تلفنی پرینت تماس های خانومم را گرفتم بعد شکایت اون شخص رو کردم بعد قاضی دستور داد اون شخص به آگاهی احضار شد در بازجویی اول انکار کرد و گفت خط مربوط به من نمی باشد، بعد از استعلام از ایرانسل معلوم شد خط به اسم پدرشون میباشد ولی پلیس فتا صفحه تلگرام اون شخص با عکس و ایدی اون رو با اون شماره بیرون آورد و تایید کرد از محل کارش استعلام شد محل کارش هم تایید کرد که از بدو ورود تا به امروز از این شماره موبایل استفاده میکند پرینت تماس های شش ماه رو قاضی دستور داد گرفتن و در شش ما به صورت مستمر هر با هم تماس تلفنی درساعت های ۱ و ۲ نیمه شب حتی و پیامکی داشتن و تماس های همسر منم هم که مشخصه در همون تاریخ.
سوال اول.
آیا اینکه اون شخص دروغ گفته و گفته این خط مال من نیست و بعد مشخص شده حتی آگاهی در گزارشش برای قاضی توضیح داده که این ارتباط محرزه این دروغ چه جرمی داره؟
همین موضوع فرار از واقعیته برای قاضی کافی میباشد که رابطه نامشروع محرزه؟
حکم ای جرم به چه صورت می باشد؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه صرف دروغگوئی به قصد گمراه کردن دادگاه در قوانین ما مجازاتی ندارد و این از نواقص قانونی ماست در هر حال چنانچه رابطه نامشروع ثابت شود دادگاه مجازات مقتضی که شلاق هست در نظر خواهد گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام اخفای حقیقت و سعی در گمراه نمودن مقام قضایی به عنوان یک فاکتور منفی در تعیین مجازان بیشتر برای ایشان لحاظ میشود. و میتواند برای ایشان تا حداکثر ۹۹ ضربه شلاق تعیین نماید

با سلام دوست عزیز صرف دروغ گفتن مجازات ندارد اما چت و‌پیام های بین این دو فرد را قاضی میتواند بررسی کند و مجازات ان تا ۹۹ ضربه شلاق میباشد اما در نظر داشته باشبد حتی زنا موجب نمیشود که مهریه همسرتان را پرداخت ننمایید .

ازبابت دروغ گفته شده مجازات نمی شوند اما از بابت رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق بسته به نظر قاضی است اما علی ای حال نفقه و مهریه باید داده شود

با سلام
هرچند شخص به دروغ واقعیت را منکر گردیده است ولیکن ضمانت اجرایی برای دروغ گفتن ایشان وجود ندارد وفقط جز امارات قضایی برای مرجع رسیدگی کننده است که احراز وجود رابطه تلفنی یا پیامکی را احراز کند
مضافا اینکه انچه مسلم است ورویه قضایی نیز بدان اشاره داشته است صرف مکالمه تلفنی و پیامک از مصادیق رابطه نامشروع نیست
مگر انکه ارسال پیامک‌ها بصورت عاشقانه باشد که اماره بر وقوع رابطه نامشروع تلقی گردد که این موضوع از مواردی است که قاضی رسیدگی کننده باید بدان دست یابد.

صرف دروغ متهم‌جرم نیست ، دروغ باعث محکومیت وی خواهد شد .
رابطه نامشروع درصورت اثبات تا ۹۹ضربه شلاق است

با سلام دروغ گفتن که جرم نیست اما اگر حکم به رابطه نا مشروع صادر شود شلاق تا ۹۹ ضربه را دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط