🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات قدرت نمایی با چاقو جریمه است یا حبس؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲,۵۶۵

سلام خواستم بدانم چند وقت پیش فردی وارد حیاط ما شد و چاقو کشید ولی کسی زخمی نشد فیلم دوربین ها هم ضبط شد و ملانتری او را بازداشت کرد ما در دادسرا بخاطر ورود به عنف و توهین و تهدید رضایت دادیم ولی الان براش اخطاریه آمده که بدلیل قدرت نمایی با چاقو قرار جلب به دادرسی صادر شده

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم استفاده از چاقو برای ایجاد رعب و وحشت قانونگذار مجازات حبس ۶ماه تا ۲سال و ۷۴ ضربه شلاق را تعیین نموده مگر از مصادیق محاربه باشد یا آگاه و متوجه نباشد و قصد نداشته باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بله چاقو کشی و قدرت نمایی خود جرمی مستقل و جنبه عمومی نیز دارد و مجازات حبس در پی خواهد داشت

چون قدرت نمایی با چاقو از جرایم عمومی محسوب می شود لذا وی به حبس و مجازات از ۶ ماه تا ۲سال و ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد

درود
جرم جنبه عمومی دارد رضایت شما پرونده را مختومه نمی کند بلکه فقط می تواند موجبات تخفیف را فراهم آورد.

هر کس به وسیله چاقو و یا هر نوع اسلحه دیگر تظاهر یا قدرت‌نمایی کند یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد‌یا با کسی گلاویز شود در صورتیکه از مصادیق محارب نباشد به حبس از شش ماه تا دو سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
این جرم، جنبه عمومی ،دارای مجازات می باشد که با رضایت شاکی ساقط نمی شود . رضایت شاکی در تخفیف مجازات متهم موثر است

سلام.مستند به ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی مجازات احتمالی حبس از شش ماه تا دوسال و از یک تا هفتادو چهار ضربه شلاق است

رضایت شما در این عنوان مجرمانه چون جنبه عمومی دارد موثر نیست. لذا دارای مجازات حبس می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط