🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مجازات مشروبات الکلی چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۶

سلام از برادر من به مقدار ۲۰ لیتر عرق در ماشین گرفتن مجازاتش چیه؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حبس شلاق جزای نقدی

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

قانون گذار در قانون مجازات اسلامی در ماده ۷۰۱ آورده است که : " هرکس مشروبات الکلی را ... حمل و نگهداری داری کند ، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنایراین مجازات حمل مشروبات الکلی به سه دسته تقسیم می شود که هر سه هم اعمال خواهد شد :
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .

با سلام
بر اساس ماده ۷۰۲ قانون مجازات
علاوه بر توقیف خودرو
شش ماه الی یکسال حبس
شلاق به میزان ۷۴ ضربه
و جزای نقدی

سلام چنین امری مستوجب جزای نقدی و شلاق و حبس می باشد که ممکن است تحت شرایطی حبس قابل تبدیل باشد

با سلام

مطابق ماده ۷۰۲

هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.

همچنین با توجه به رای وحدت رویه شماره ۷۷۸ مصوب سال گذشته موارد مذکور در ماده ۷۰۲ ضمن رعایت شرایط مذکور در ماده ۴۶ از جرایم غیرقابل تعلیق محسوب نمی شوند و پس از گذشت یک سوم زمان مجازات توسط قاضی و دادستان اجرای احکام از دادگاه صادر کننده حکم تقاضا می شود.
قطعا این خبر خوبی برای شما محسوب میشه که با حسن رفتار برادرتون در زندان مجازات حبس ایشان قابلیت تعلیق دارد.
پیروز باشید

سلام حبس و شلاق و جزای نقدی معادل ۵برابر ارزش اموال کشف شده می باشد

با سلام
بستگی به نوع جرم دارد! توزیع؟نگهداری؟مصارف شخصی؟
در کل در چنین مواردی میتوانند جزای نقدی تا پنج برابر قیمت کالا محکوم نمایند البته مشاهده شده است که شلاق تعزیری هم محکوم نموده اند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط