مجموعه دیه ی پرداختی توسط پدرم ۴۰.۷۵ درصد دیه کامل هست که ۳۰ درصد پدرم مقصر دانسته شده؛ مبلغ پرداختی چقدر می‌شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۹۴

مبلغی که وکیل شاکی گفته است بیشتر از مبلغ است که محاسبه شده. چون هنوز به اجرای احکام مراجعه نکرده ایم. ممنون اگر راهنمایی کنید. کل دیه ۴۰.۷۵ درصد دیه کامل است که ۳۰ درصد برای پدرم میباشد

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود‌

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از طریق قسمت محاسبه اقدام نمایید لطفا

البته برای محاسبه باید میزان دیه یوم الادا در نظر گرفته شود، بر فرض آنکه در سال ۹۹ دیه پرداخت شود حدودا مبلغ ۴۰ میلیون تومان خواهد بود.

درود
باید منتظر حکم قطعی و تعیین میزان دیه از طرف دادگاه باشین

با احترام مهم ان است که قبل از عید پرداخت نمایید تا بعد از خسارت بیشتری نبینید

برای محاسبه دیه از طریق اجرای احکام اقدام کنید

دردد بر شما مبلغ پرداختی ۴۰.۷۵ دیه کامل، معادل ۱۳۴.۴۷۵.۰۰۰ تومان، و ۳۰ درصد آن معادل ۴۰.۳۴۲.۵۰۰ تومان خواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط