🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک طبق ماده ۳۱۸ قانون تجارت

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲

یک فقره چک به تاریخ ۱۳۸۵/۲/۴ از شخصی داشتم که مورخ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ آن را برگشت زدم . دادخواست مطالبه وجه چک را ۱۴۰۲/۵/۲۲ ثبت کردم، رای صادر شد و صادر کننده محکوم به پرداخت وجه چک و کلیه خسارات شد اما خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم داخواست محاسبه شد، قاضی در رای استدلال کرده که طبق ماده ۳۱۸ قانون تجارت که گفته اگر بعد از ۵ سال از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت، وجه چک مطالبه شود چک سند عادی محسوب می‌شود و خسارت از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه می‌گردد، در نتیجه رای داده که خسارت از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه شود و این در حالیست که از تاریخ برگشت چک تا تقدیم دادخواست مطالبه وجه چک ۳ سال و ۵ ماه گذشته و قاضی اشتباه محاسبه کرده، اعتراض را ثبت کردم پرونده در تجدیدنظر است. آیا پرونده دوباره به شعبه بدوی برمی‌گردد تا این اشتباه فاحش اصلاح شود یا تجدیدنظر آن را اصلاح و رای صادر می‌کند؟ آیا درست است که خسارت تاخیر تادیه از تاریخ چک باید محاسبه شود؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

دادگاه تجدیدنظر با پذیرش اعتراض رای اول را نقض و اقدام به صدور حکم میکند

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی اگر اعتراض واقع شود، محاسبه تغییر خواهد کرد.

سلام خیر اگر مورد پذیرش دادگاه تجدیدنظر قرار بگیرد رای بدوی را نقض و حکم را صادر می نماید.

سلام اگر مورد پذیرش باشد اصلاح رآی با دادگاه تجدیدنظراست

با سلام
خیر چنانچه دادگاه تجدیدنظر اعتراض را مورد پذیرش قرار دهد رای بدوی را نقض و مبادرت به صدور حکم خواهد نمود.

چنانچه دلایل اعتراض پذیرفته شود اصلاح مبدا محاسبه تاخیر تادیه از سوی دادگاه تجدیدنظر قابل اعمال می باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط