🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه دیه به چه شکل میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۸۴

سلام جناب وکیل بنده در تصادف موجب شکستن پاشنه پا تا لگن شدم که دوباره از لگن برداشت استخوان و پیوند زدن فقط همین چند مورد رو در حد تقریبی و تجربه تون محاسبه بفرمایید الان بعد از عمل پام ۵ سانت کوتاه شده درد کمر هم دارم و نمیتونم بایستن برای کوتاهی پا و خم نشدن زانو دوران و لگن چن درصد حدودا میشه تقریبی محاسبه بفرمایید و ایا نقص عضو شاملم میشه و غرامت میدن ممنونم از محبت شما اجرتان با تمام رضاع تندرست و سلامت باشید ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
درصد دیه توسط پزشکی قانونی مشخص و پس از آن محاسبه میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام و درود
این امر به دلیل تخصصی بودن که صرفا در تخصص پزشکی قانونی میباشد لذا بایستی با رویت و معاینه پزشکی قانونی اقدام گردد که با صدور گواهی و تعیین درصد از طرف پزشکی قانونی و یا قاضی پرونده ، بعد از تعیین درصد دیه تعلقی به شما ، اقدام لازم جهت محاسبه دیه برای شما امکان پذیر خواهد بود .
موفق باشید

سلام
بدون ملاحظه گواهی پزشکی قانونی و مشخص شدن نوع دقیق صدمات امکان تعیین درصد دیه وجود ندارد و در مواردی مانند کوتاه شدن پا یا درد کمر نیز پزشکی قانونی باید ارش تعیین نمایند که میزان آن را به درصد معین می کنند و حتما برای شما نقض در نظر خواهند گرفت و واقعا امکان تعیین درصد به صورت تقریبی هم وجود ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط