🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه دیه تصادف بر اساس گواهی پزشکی قانونی و نحوه پرداخت دیه

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۲

در رای بدوی دادگاه بعد از نظریه قطعی پزشک قانونی به علت صدمات ضایعه نخاعی به این موارد اشاره شده؛
۱- پرداخت دیه کامه شکستگی مهره بر اساس ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی ۲-پرداخت دیه کامل قطع نخاع بر اساس ماده ۶۴۸ ۳- یک دیه کامل بی اختیاری ادرار ۴- یک دیه کامل بی اختیاری مدفوع ۵- نوزده درصد دیه کامل ارش به علت اختلالات میل جنسی ۶- سه درصد دیه کامل بابت ارش به علت در رفتگی ستون فقرات به عهده راننده ۷- جریمه یک میلیون تومان به حساب دولت به عهده راننده.
سوال : ۱- مبلغ ریالی دیه چقدر است؟ ۲- راننده باید پرداخت ارش(۳ درصد دیه کامل ) را به دادگاه اعلام نماید یا نیازی نمی‌باشد؟ ۳- جریمه یک میلیونی راننده به چه حسابی باید پرداخت شود و چه زمانی فیش آن به دادگاه ارائه شود؟ ۴- اقدام برای دریافت درصدی از دیه تا صدور رای قطعی در حال حاضر به چه شکل است؟ سپاس.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اجرای احکام‌مبلغ دیه را محاسبه و اعلام میدارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام دیه مطابق نظر پزشکی قانونی محاسبه و اجرای احکام محاسبه کرده و اعلام می‌نماید و جزای نقدی نیز در اجرای احکام قابل واریز است

سلام

میزان دیه حسب نوظریه نهایی پزشکی قانونی اعلام میشود
جزای نقدی هم از طریق ذیحسابی و کارتخوان دریافت میشود

سلام وعرض ادب
مبلغ دیه توسط اجرای احکام محاسبه می شود جزای نقدی نیز دراجرای احکام واریز میشود

سلام مبلغ دقیق توسط احزاب احکام محاسبه می گردد
جزای نقدی به شماره حساب دادگستری که فیش پرداخت داده می شود واریز باید گردد
و پس از قطعیت رای و ارسال پرونده به اجرای احکام این مراتب اعمال می گردد

با سلام میران دیه توسط اجرا احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می شود

با سلام
دیه توسط واحد اجرای احکام محاسبه و اخذ خواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط