محاسبه دیه تصادف چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۹

۱- جراحت (دامیه) روی سر سمت راست ۲- جراحت (دامیه) بالای ابروی راست ۳- جرح (حارصه مجاور لاله گوش چپ ۴- جرح (حارصه) لاله گوش چپ ۵- کبودی وسیع شقیقه و صورت و چانه سمت راست ۶- خونریزی تحت ملتحمه ای متوسط چشم راست ۷- جرح (حارصه) پل بینی ۸- جرح (حارصه) نوک بینی
- جرح (دامیه) لب بالا ۱۰- بترح (ستارحم ) لب پایین ۱۱- جرح (حارصه) ابروی چپ ۱۲کبودی پیشانی سمت چپ ۱۳- جرح (دامیه) قسمت مخاطی لب تحتانی ۱۴- جرح (حارصه) قسمت مخاطی لب بالا ۱۵- کبودی سمت راست و چپ گردن ۱۶- جرح (حارصه) شانه چپ ۱۷- کبودی و جرح (حارصه) شانه راست ۱۸- جراحت قدام قفسه سینه سمت راست ( دو دامیه) ۱۹- جراحت (دامیه) بازوی راست ۲۰- کبودی و جرح (حارصه) آرنج راست ۲۱- جرح حارصه سمت راست قدام قفسه سینه ۲۲- جرح (حارصه) قوزک خارجی ساق راست ۲۳- جرح
حارصه) کتف چپ و راست ۲۴- کبودی خلف تنه سمت چپ ۲۵- تجمع غیر طبیعی خون و هوا در فضای جنب ریه ی چپ که منجر به تعبیه لوله ی سینه ای چپ شده است ۲۶- شکستگی (هاشمه استخوانهای سمت راست صورت دارد . ۲۷- شکستگی دنده های محیط قلب دنده های شماره ۵و۶.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دقیق و درصد دیه را فقط پزشکی قانونی تعیین می نماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام با توجه به اینکه تعداد دیات بسیار زیاد می باشد در صورت تمایل می توانید مشاوره تلفنی اخد نموده تا مبالغ محاسبه گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط