🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه دیه توسط بیمه یا قاضی صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۲۱

با سلام . ببخشید مبلغ دیه رو خود کارشناس بیمه تعیین بکنن بهتره یا منتظره اجرای احکام دادگاه باشیم تا قاضی خودشون تعیین بکنن؟
یا هر دو یک مبلغی رو تعیین میکنن
چون بیمه به من گف بیا رضایت نامه امضا کن تا با محاسبه کارشناس بیمه تا یک هفته دیه ات رو پرداخت کنیم

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

وقت بخیر میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

تعیین درصد دیه براساس میزان آسیب دیدگی و صدمات توسط پزشکی قانونی تعیین می گرددو اجرای احکام آن را محاسبه می نماید

سلام.میزان صدمات توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد و محاسبه دیه بعد از صدور رای و توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد.....

باسلام و درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

با درود
محاسبه دیه به موجب حکم صادر و به جهت پرداخت به بیمه اعلام می‌گردد

سلام.
میزان دیه قابل تعیین توسط هیچ کس نیست و توسط شرع و قانون تعیین شده است لیکن میزان و نحوه جراحات مستوجب دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و دادگاه نیز به آن رای خواهد داد.
ممکن است ارش با جلب نظر پزشکی قانونی تعیین گردد.
ممکن است آنچه مد نظر بیمه بوده وجه المصالحه بوده باشد و نه دیه یا ارش.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط