محاسبه دیه در رفتگی مفصل آرنج چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۶۰۳

با سلام در تصادفی ک ماشین زیر من زد گزارش پزشک قانونی به این شرح است
۱:شکستگی ابتدای استخوان بازوی راست که تحت عمل جراحی و تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفت۲:اسیب نسوج نرم ناحیه بازوی راست۳:شکستگی استخوان ران راست که تحت عمل جراحی وتعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفت۴:اسیب نسوج نرم ناحیه قدام شانه راست۵:شکستگی باز ابتدای استخوان زند زیرین راست ک تحت عمل جراحی وابزار ارتوپدی قرار گرفت و ترمیم عضلات ناحیه۶:دررفتگی مفصل ارنج راست۷:اسیب نسیج نرم ناحیه ارنج راست۸:جراحت ناحیه ارنج راست در اثر برخورد جسم سخت و ارنجم دچار محدودیت شدید حرکتی شده ک دایمیه و کتفم هم کامل بالا نمیاد ک دایمیه میخاستم حدود دیه رو ب درصد بدونم خیلی ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید برای محاسبه موارد فوق به قسمت محاسبه دیه اعضای بدن مراجعه نمائید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط