🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه دیه و از کارافتادگی حادثه حین کار بر اساس رای

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱

سلام، من یک‌سال ونیم هست که از حادثه‌ای که برام اتفاق افتاد میگذره، الان صاحب کارم محکوم به ۵۰ درصد تقصیر شده. من مچ دستم شکسته و خورد شده، می‌خواستم ببینم چقدر شده دیه من؟ ۱_ سیاه شدگی ران راست به پرداخت سه هزارم دیه کامل ۲_ جراحت حارثه ران راست به پرداخت نیم درصد دیه کامل ۳_ سیاه شدگی کیسه بیضه به پرداخت سه هزارم دیه کامل ۴_ خردشدگی استخوان زند اعلی ساعت راست (نزدیک مچ راست) با التیام معیوب به پرداخت شانزده و شصت و شش صدم درصد دیه کامل ۵_ آسیب استخوانی استخوان زند اسفل ساعت راست با اتیام نامطلوب به پرداخت پنج درصد دیه کامل به عنوان ارش ۶_ درجاتی از محدودیت حرکتی مچ دست راست به پرداخت پنج درصد دیه کامل به میزان (پنجاه درصد تقصیر) در حق شاکی ظرف دو سال از وقوع جرم و از حیث جنبه عمومی جرم مستندا به اینکه تعداد کارگر شاغل در محل یک نفر می‌باشند به پرداخت دویست برابر حداقل دستمزد روزانه یک کارگر (برمبنای ۱۷۶۹۴۲۸ ریال) به عنوان جزای نقدی جمعا به میزان ۳۵۳۸۸۵۶۰۰ ریال در حق دولت محکوم می‌نماید. حالا بی زحمت می‌خوام بدونم دیه و از کارافتادگی چقدر شده؟ ممنون میشم جواب بدید.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

میزان دیه تمام موارد نصف و با هم جمع می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با احتساب پنجاه درصد تقصیر، رقمی در حدود ۱۶۶ میلیون تومان می باشد.

سلام
کلیه ارقام تقسیم بر دو خواهد شد:
یک:۳۶۰۰
دو:۶۰۰۰
سه:۳۶۰۰
چهار:نزدیک به ۲۰۰ م
پنج؟:۶۰ میلیون
شش:۶۰ میلیون

مشاوره‌های حقوقی مرتبط