🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه دیه پرداختی راننده مسبب حادثه چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۷

1.شکستگی ستون فقرات در ناحیه مهره های پشتی دوازده هم و اول کمری با جابجایی که منجر به فلج کامل اندام های تحتانی شده و تحت عمل جراحی قرار گرفته و ترمیم مهره ها قابل قبول بوده است و مشمول بند ت ماده 647 قانون مجازات اسلامی می باشد. 2. ارش اسیب نسوج اطراف شکستگی مهره به میزان 20 درصد دیه کامل 3. ارش اسیب نخاع مجاور به میزان 2 درصد دیه کامل 4. ارش اختلال در کنترل ادرار 39 درصد دیه کامل 5. ارش اختلال در کنترل مدفوع 30 درصد دیه کامل تعیین شده است. میخواستم بودنم دیه راننده ای که خود واژگون شده ومسبب خودش هست چقدر میشه؟؟ ایا سقف پرداخت داره یا نه؟؟؟؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از اینکه گواهی توسط پزشکی قانونی تنظیم شده است باید گواهی را به دادگاه به دلیل شکایت ارائه نموده که در این صورت دیه تعیین شده توسط دادگاه مشخص و تعیین خواهد شد.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط