🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه سنوات در مورد قرارداد هایی که حقوق اولین قرارداد کمتر از قراردادهای آتی بوده است چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۵۰

کارگری در آبان ماه سال 1392 بعنوان مدیرپروژه استخدام شده و 4 میلیون تومان حقوق پایه در قرارداد دریافت کرده است . در پایان سال بعلت عدم توانمندی در این پست ؛ کارفرما دو راه به انتخاب کارگر گذاشت تسویه حساب و قطع همکاری و یا پست دیگر با حقوق کمتر. که در سال 93 با پست آموزشی و حقوق سه میلیون توافق گردید و قرارداد امضا شد و تا پایان سال 94 به این منوال گذشت در فررودین ماه 95 نیز طبق سال 94 بعد از افزایش قانونی حقوق فروردین پرداخت شد ولی نامبرده از امضاء قرارداد سرباز زد و با استعفاء به اداره کار مراجعه و درخواست محاسبه سنوات خود را با حقوق 92 درخواست کرد . البته دادگاه نیز در اولین جلسه این دادخواست رارد کرد و منجر به تجدیدنظرخواهی از سوی کارگر شده است ؟ آیا این روند تا کی ادامه خواهد داشت و رای تشخیص در جلسه دوم چه خواهدبود؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارگر برای ترک کار باید یک ماه قبل مراتب را به اطلاع کارفرما برساند لذا بعد از ترک کار میتواند برای مطالبه حق و حقوق خود و همچنین سنوات خود اقدام کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط