🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه مبلغ دیه به چه طریقی انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۹۶

سلام.نامه پزشک قانونی نوشته
۱- دررفتگی استخوان ترقوه راست ۲- آسیب پوست و نسوج نرم شانه راست ناشی از انجام عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوپدی جهت تثبیت دررفتگی مفصل ترقوه راست ( ارش )که ارش متعلقه به آن میزان ۲% ( دو درصد )دیه کامل ۳-کوفتگی نسج ریه راست( ارش ) که ارش متعلقه به آن میزان ۰/۲۵ ( بیست و پنج صدم درصد ) دیه کامل. ۴ - شکستگی دنده ۶ و ۷ و ۸ سمت راست قفسه سینه هرسه غیر محیط بر قلب که صحیحا التیام یافته ۵- پارگی منیکس داخل زانوی راست (ارش ) که ارش متعلقه به آن ۸%(هشت درصد) دیه کامل میباشد. ۶- کشیدگی رباط متقاطع خلفی زانوی چپ ( ارش ) که ارش متعلقه به آن ۲% ( دو درصد) دیه کامل تعیین میگردد. ب- صدمات نامبرده تا حدی التیام یافته اند .خاتمه درمان اعلام می گردد. نیاز به معاینه مجدد ندارد.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به ترتیبی که نوشتی محاسبه میکنم که عبارتست از:
۱- ۵ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان
۲- ۵ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان
۳- ۶۷۵ هزارتومان
۴- هشت میلیون و یکصد هزار تومان
۵- ۲۱ میلیون و ششصد هزار تومان
۶- پنج میلیون و ۴۰۰ هزارتومان
جمعا ۴۶ میلیون و ۵۷۵ هزارتومان مطابق دیه تعیین شده برای سال ۹۸ که ۲۷۰ میلیون تومان میباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با توجه به گزارش پزشکی قانونی مبنی بر ختم درمان ، دادگاه مبادرت به صدور رای مطابق همین گزارش کرده و پس از قطعیت رای ، پرونده به اجرای احکام ارسال خواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط