🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه مبلغ دیه درمورد اجرت المثل مورد اجاره چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۴

ملکی در رهن و اجاره من بوده بمدت ۱ سال با ودیعه ۷۵ میلیون تومان پول پیش و اجاره ماهی ۱۰۰۰ تومان - پس از مدت مقرر به دلایلی مالک نیومده قرارداد جدید بنویسه و ۱۵ماه از مدت اجاره گذشته است و تقاضای اجرت المثل داده کارشناس۵۵۶۰۰۰۰۰ برای ۱۵ ماه اجرت تایین کرده میخاستم بپرسم مبلغ ۷۵ میلیون تومان من که دست او بوده چگونه محاسبه مییشه و ایا اصلا مبلغی از اجرت المثل کم میکنه دادگاه یا خیر ممنون از پاسخ شما میشم.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما محکوم به پرداخت اجرت المثل هستید که درصورت تخلیه مالک میتواند از مبلغ ودیعه شما کسر کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، چنانچه مهلت باقیست به نظریه کارشناسی اعتراض کنید، ممکن است کمتر شود، لکن به هرحال اجرت‌المثل بایستی پرداخت شود، چرا که ودیعه برای یکسال به موجر پرداخت شده، نه ۱۵ ماه بعدی.

درود
اجرت المثل ایام تصرف را باید پرداخت کنید اگر به نظر کارشناس معترضید می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید.

سلام
نظر کارشناس قابل اعتراض است

سلام به نظر میرسد اجرت المثال با لحاظ مبلغ ودیعه محاسبه شده است

اجرت المثل یعنی مدتی که اجاره بها پرداخت نکردید چون مبلغ ودیعه برای ۱ سال بوده است و بعد از ان باید اجرت المثل محاسبه شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط