محاسبه مبلغ دیه چطور انجام میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۸۹

سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم اگه امکان هست این مبلغ دیه رو برام حساب کنید و اینکه به نرخ سال ۹۹ هستش یا ۱۴۰۰ ابلاغیه دو روز پیش گرفتم
۱)دو درصد دیه کامل بابت ۳ مورد جراحت حارصه در قدام ساعد راست و...
۲) چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی استخوان فک تحتانی سمت چپ
۳) چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی استخوان فک تحتانی سمت راست
۴)۳ درصد دیه کامل بابت آرش آسیب نرم اطراف شکستگی فک
۵)ده صدم از یک بیستم دیه کامل ( ۵ درصد ) بابت شکستگی نمایان دندان های اول و دوم فک
ممنون میشم جواب بدین و اینکه چند روز طول می‌کشه پرداخت بشه پرونده فرستاده شده بیمه

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،عنایت داشته باشید که دیه به نرخ زمان تادیه محاسبه خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام دیه به نرخ روز پرداخت می شود.

بااحترام
در پروفایل همکاران جستجو کنید هستند که دیه را دقیق محاسبه نمایند

دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه خواهد شد

به نرخ سالی که پرداخت می شود

درود بر شما دیه به نرخ روز توسط اجرای احکام محاسبه و زمان قابل پیش بینی نیست

با سلام
مقدار دیه بعد از تشخصی پزشک قانونی به نرخ روز محاسبه می گردد و طول مدت زمان قابل پیش بینی نیست.
با احترام حاجی زاده

مشاوره‌های حقوقی مرتبط