🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه مقدار دیه در سال ۹۹ چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱

کبودی بازوی چپ، خردشدگی ثلث میانی استخوان زنداعلی و عمل جراحی پیچ و پلاک،شکستگی ثلث میانی استخوان زنداسفل و عمل جراحی پیچ و پلاک. و ۵ماه و نیم طول درمان تا تاریخ ۹۸/۱۲/۲۲ ممنون میشم محاسبه کنید.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
تعیین درصد میبایست توسط پزشکی قانونی مشخص گردد تا بتوان محاسبه کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از طریق اریابی حقوقی سایت اقدام کنید قابل محاسبه است البته تا حدودی، ارش را پزشکی قانونی تعیین میکند.

با سلام فعلا بابت کبودی و خرد شدگی و شکستگی حدود ۷۰۸۰۰.۰۰۰ تومان به نرخ امروز، بابت عمل جراحی و نصب ابزار توسط پزشکی قانونی ارش اعلام خواهد شد که به مبلغ فوق اضافه می گردد

با سلام
دوست گرامی، به دلیل تخصصی بودن موضوع که مختص پزشکی قانونی و قاضی پرونده (و نیز بخاطر طول درمان که مشخص نیست چه تغییراتی در صدمات و یا بهبودی شما انجام خواهد شد ) انجام و تعیین درصد میشود لذا بعد از تعیین درصد آماده خدمت گزاری محضر شما بزرگوار خواهیم بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط