🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه میزان دیه و ارش بابت آسیب به دست و پا

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۵

پزشکی قانونی نوشته مفصل آرنج چپ تا حد زیادی مختل شده، لذا مشمول دیه مقدر دست و ارش ۱۴ درصد دیه کامل و برای پا نوشته شکستگی خردشدگی به صورت معیوب و با جابجایی و محدودیت حرکتی ماندگار شده که ارش آن ۱۵ درصد دیه کامل است. دیه مقدر دست چند درصد هست؟ ممنون.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام...درصد و میزان دیه در حکم صادره از دادگاه مشخص و معین می شود و محاسبه میزان دیه توسط اجرای احکام کیفری انجام می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که دیه را بایستی اجرای احکام بر اساس نظریه پزشکی قانونی مشخص نماید.

با سلام
میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظریه زشکی قانونی محاسبه می شود

با سلام میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظریه زشکی قانونی محاسبه می شود

سلام دیه مقدر موضوعیت ندارد و ارش تعیین شده و برای آرنج ۱۶۸م و برای پا ۱۸۰م خواهد بود

باسلام، پزشکی قانونی خود. می بایست میزان دیه را بیان می کرده و اینکه دیه مقدر بر مبنای نوع آسیب ، مکان ، میزان عمق آسیب وارده متفاوت است.

سلام
دیه دست مقدر نصف دیه کامل است یعنی ۶۰۰ میلیون که میزان دیه تعیین شده ۱۴ درصد این مبلغ میباشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط